Wij willen jou zien lachen!

Vaak is een bezoek aan de tandarts te gehaast en uit ervaring weten we dat veel patiënten in Nederland het gevoel hebben dat er niet geluisterd wordt naar zijn of haar wensen. We nemen alle tijd voor u en zorgen dat u zich bij ons op uw gemak voelt.

Transparantie is voor ons belangrijk. Wij geven u altijd een op maat gemaakte begroting en informatie mee en zorgen dat alles duidelijk is voordat wij met een behandeling starten. Wij geven u ook alternatieven, want in de tandheelkunde is het vaak geen zwart of wit. U kunt dan met alle informatie een beslissing nemen, u geeft dit door en samen starten wij de behandeling.

Ons teamBehandelingenContact

Tandartsen

Tandarts voor implantologie

Laura Bayarri Bernet

Tandarts voor orthodontie

Maria Vicente Ruiz

Tandarts

Marsha Pasaribu

Tandarts voor orthodontie, implantologie en parodontologie

Riza Atik

Tandarts

Véronie Stevens-Selhorst

Tandarts voor implantologie

Laura Bayarri Bernet

Met veel plezier, geduld en alle aandacht behandel ik mijn patiënten in Tandartsenpraktijk Kloosterveen op het gebied van Implantologie, chirurgie, parodontologie en restauratieve tandheelkunde.
In juli 2016 heb ik mijn studie Tandheelkunde afgerond in Valencia, Spanje, waarbij ik in het laatste jaar van mijn opleiding heb gekozen voor een stage bij de kaak chirurgische afdeling. Deze stage is mij zo goed bevallen dat ik besloten heb mij hierin te specialiseren.
In 2019 heb ik de Master of Science in Implantologie en Chirurgie afgerond aan de Universiteit Duisburg-Essen, Duitsland. Chirurgische procedures, zoals het plaatsen van implantaten en de daarbij horende gebitsrehabilitatie, hebben mijn bijzondere aandacht.
Naast de chirurgie zijn de restauratieve tandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen een van mijn dagelijkse bezigheden. Met de hulp van een operatiemicroscoop kunnen we met hoge precisie werken en een tweede kans aan onze tanden geven.
In mijn vrije tijd kan je mij in de natuur omringd door planten vinden. Ik maak graag kennis met andere culturen en voor duiken in de Middellandse Zee mag je me altijd wakker maken.

Bignummer:89921115002

Tandarts voor orthodontie

Maria Vicente Ruiz

Toen ik een kind was, vroeg ik vaak aan mijn ouders om naar de tandarts te gaan, zo leuk vond ik het! En sindsdien wist ik ook dat ik graag tandarts wou worden.
In 2016 heb ik mijn opleiding tandheelkunde aan de Universiteit van Valencia (Spanje) afgerond. Sinds 2017 werk ik met heel veel plezier in deze praktijk, waarin wij in een ontspannende sfeer onze patiënten helpen.
Ik vind het altijd leuk om een behandeling zo persoonlijk als mogelijk te maken, en daardoor mag ik ook graag weten wie de persoon is die ik behandel. Binnen de tandheelkunde liggen mijn interesse in orthodontie en kindertandheelkunde. Het is toch prachtig om ervoor te zorgen dat kinderen het leuk vinden om naar de tandarts te gaan!
Ik volg een Master of Science in Orthodontie aan de Universiteit van Krems in Oostenrijk. Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding heb ik research gedaan binnen de orthodontie en met trots mag ik zeggen dat mijn werk gepubliceerd werd in ‘The Journal of the American Dental Association’.
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, maar ook mag ik graag in de natuur sporten.

Bignummer:19921116302

Tandarts

Marsha Pasaribu

Het creatieve aspect in het werk als tandarts zorgde ervoor dat ik voor de opleiding tandheelkunde heb gekozen. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en vanaf 2009 ben ik werkzaam bij tandartsenpraktijk Kloosterveen. Hiernaast werk ik ook als waarnemend tandarts op andere plekken en zo heb ik in de loop der jaren al vele verschillende praktijken van binnen bekeken en ervaren. Na al die jaren in Kloosterveen heb ik inmiddels een vaste, fijne patiëntengroep verzameld, die het extra leuk maakt om mijn werk te mogen doen, samen met mijn collega’s. Ook doet het mij goed om verbetering te zien in de mondhygiëne. Preventie is voor mij het allerbelangrijkste aspect binnen de tandheelkunde, maar restauratieve- en esthetische tandheelkunde vind ik de leukste behandelingen om te doen. In mijn vrije tijd zet ik me in voor dieren, het klimaat en het milieu en ben ik ook graag creatief en sportief bezig.

Bignummer:89910730202

Tandarts voor orthodontie, implantologie en parodontologie

Riza Atik

Coming soon!

Bignummer:79056843202

Tandarts

Véronie Stevens-Selhorst

In 2009 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na mijn studie ben ik in diverse praktijken in Groningen en Drenthe werkzaam geweest. Nascholing vind ik belangrijk, blijven leren omdat het leuk is, maar ook om goede kwaliteit te kunnen bieden.
Geen tand of kies is hetzelfde, zoals ook geen mens hetzelfde is. Dit maakt dat ik de algemene tandheelkunde zo leuk vind. Daarbij kijk ik altijd naar het totale plaatje en niet alleen die ene tand of kies. Tegelijk vind ik het belangrijk dat de patiënt begrijpt wat er gebeurd en zich tijdens de behandeling op zijn gemak voelt.

Bignummer:79911154302

Mondhygiëniste

Mondhygiëniste

Jildau

Mondhygiëniste

Jildau

In 2014 ben ik afgestudeerd van de opleiding Mondzorgkunde. Als mondhygiënist kijk ik naar de verzorging van het gebit, het herkennen van tandvleesproblemen zoals parodontitis en het motiveren/begeleiden naar een gezonde mond.
Sinds juni 2015 ben ik werkzaam bij Tandartsenpraktijk Kloosterveen. Daarvoor heb ik in een andere groepspraktijk en een orthodontiepraktijk gewerkt.
Je kan mij ook tegenkomen bij de beugelcontroles. Wat ik leuk vind in de orthodontie is de eerlijkheid en de humor van kinderen en de vooruitgang die je ziet in de beugelbehandeling

Tandartsassistentes

Preventie assistente

Amber

Tandartsassistente

Ceryl

Tandartsassistente

Ilma

Paro preventie assistente

Janette

Preventie assistente

Jeannette

Tandartsassistente

Jolanda

Paro preventie assistente

Salina

Preventie assistente

Amber

Sinds april 2020 ben ik werkzaam als preventie-assistente bij Tandartsenprakijk Kloosterveen. In 2012 ben ik afgestudeerd als tandartsassistente en in 2016 heb ik mijn opleiding tot preventie-assistente gehaald. Al vanaf het begin voelt deze praktijk als een vertrouwde plek waar ik mij nog verder kan ontwikkelen. Het werken met kinderen geeft mij veel voldoening en er voor zorgen dat iedereen een bezoek bij ons als meer prettig ervaart. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in mijn moestuin of op het water.

Tandartsassistente

Ceryl

Tijdens mijn opleiding als tandartsassistent heb ik in 2019 bij tandartspraktijk Kloosterveen stage gelopen. Na mijn stage mocht ik gelijk blijven werken als assistente. Nu dat ik in de zomer van 2020 mijn diploma heb behaald, ben ik full time werkzaam in de praktijk als orthodontie en stoel assistent! Wij zijn een sterk vrouwen team, die altijd voor elkaar maar ook voor de patienten klaar staan! En daarom werk ik met veel plezier in de praktijk. Mijn ambities zijn om mij nog te ontwikkelen als preventie assistent.

Tandartsassistente

Ilma

Ik werk sinds 2001 als tandartsassistente in deze praktijk. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Ik ben in het vak “gerold” omdat ik indertijd iets zocht met meer regelmatige werkuren. Na alle jaren vind ik het werken met mensen, het iets voor ze kunnen betekenen, op het gebied van de mondgezondheid nog steeds het leukste aspect van mijn beroep.

Paro preventie assistente

Janette

Sinds 2004 ben ik al werkzaam in tandartsenpraktijk Kloosterveen. Op dit moment werk ik met veel plezier als paro-preventie assistente en ortho assistente.
In mijn vrije tijd hou ik van hardlopen en klussen in en om mijn huis.

Preventie assistente

Jeannette

Sinds januari 2003 ben ik werkzaam bij tandartspraktijk kloosterveen.
Ik ben begonnen als tandartsassistente. In 2007 heb ik de opleiding tot preventie assistente succes vol afgerond. Al snel daarna begon de praktijk met orthodontie en werd ik orthodontie assistente. Ik doe alles wat bij de verschillende beugels komt kijken en dat vind ik erg leuk om te doen. Ik houd van precies werk en zie het als een super leuke uitdaging om de beugels te plaatsen met als doel aan het eind van de behandeling een mooi resultaat! Ik ben erg geduldig en rustig en zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Het is toch prachtig als de patiënt met een glimlach de praktijk weer verlaat?

Tandartsassistente

Jolanda

Ik werk sinds 2015 in deze gezellige groepspraktijk, daarvoor heb ik 23 jaar gewerkt in een solopraktijk in Hoogezand.
Ik heb de overgang naar een groepspraktijk in het begin wel wat onderschat, en voelde me in het begin een assistente met helemaal geen ervaring, het is echt totaal anders maar al gauw daarna had ik mijn draai gevonden en heb ik het reuze naar mijn zin.
Ik werk 4 dagen per week aan de stoel waarvan 3 dagen bij Marsha en 1 dag bij Laura.
Wat ik nog steeds het leukste vind aan dit beroep is de grote afwisseling in behandelingen en de diversiteit aan patiënten die bij je in de stoel komen, ook doe ik altijd mijn best om de patiënt zich tijdens de behandeling op hun gemak te laten voelen en ze opgelucht en tevreden weer naar huis te laten gaan.

Paro preventie assistente

Salina

Tandartsassistente, preventie-assistente, paropreventie-assistente, in opleiding tot mondhygiëniste.

Tijdens de opleiding tandartsassistente heb ik in 2014 stage gelopen bij deze praktijk. Na afronding van mijn opleiding 2015 ben ik vervolgens in dienst getreden. In 2017 heb ik de cursus preventie-assistente gevolgd. Intern ben ik opgeleid voor beugelbehandelingen zoals afdrukken, beugels plaatsen en de beugelcontroles. Inmiddels heb ik de cursus Paropreventie-assistente gedaan. Omdat ik dit zo leuk vond heb ik besloten om de opleiding Mondzorgkunde te gaan volgen aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Helaas ben ik niet meer zoveel aanwezig in de praktijk maar als de studie is afgerond hoop ik er weer vaker te zijn!

Office

Office

Grietje

Office

Jacqueline

Office

Ria

Office

Grietje

In 1977 ben ik begonnen als tandartsassistente. Sinds 2008 met veel plezier werkzaam bij tandartsenpraktijk Kloosterveen. Na een aantal jaren als stoelassistente, vindt u mij nu aan de balie, waar ik een team vorm met Ria en Jacqueline.
Wij zijn het eerste aanspreekpunt in de praktijk en doen ons uiterste best om uw bezoek zo goed mogelijk te organiseren. Wij zijn blij als u met een goed gevoel de praktijk verlaat.

Office

Jacqueline

Ik werk met veel plezier sinds 2010 bij Tandartsenpraktijk Kloosterveen. Ik ben in 2008 in Assen komen wonen, samen met mijn man en dochter.
In Rotterdam, waar ik vandaan kom, heb ik vanaf 1991 tot 2007 gewerkt in de tandheelkunde.
De eerste jaren werkte ik als stoelassistente en de laatste jaren bij de balie.
We hebben een super leuk en enthousiast team wat het werk erg leuk maakt.

Office

Ria

In de zomer van 1988 ben ik begonnen als tandartsassistente in het centrum van Assen. Sinds oktober 2001 ben ik bij Tandartsenpraktijk Kloosterveen gaan werken en ruim 3 jaar later werd de balie mijn werkplek. Met veel plezier werk ik al geruime tijd met het gehele team en samen met mijn collega’s Grietje en Jacqueline en voeren we alle voorkomende baliewerkzaamheden uit.

We maken graag kennis met u!

Bent u nog geen patiënt? Ook dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0592-461509.
Na inschrijving ontvangt u van ons een informatiebrief, een gezondheidsvragenlijst en de patiënteninformatie over verdoving.

Afspraak makenAanmelden