Wij willen jou zien lachen!

Vaak is een bezoek aan de tandarts te gehaast en uit ervaring weten we dat veel patiënten in Nederland het gevoel hebben dat er niet geluisterd wordt naar zijn of haar wensen. We nemen alle tijd voor u en zorgen dat u zich bij ons op uw gemak voelt.

Transparantie is voor ons belangrijk. Wij geven u altijd een op maat gemaakte begroting en informatie mee en zorgen dat alles duidelijk is voordat wij met een behandeling starten. Wij geven u ook alternatieven, want in de tandheelkunde is het vaak geen zwart of wit. U kunt dan met alle informatie een beslissing nemen, u geeft dit door en samen starten wij de behandeling.

Ons teamBehandelingenContact

Tandartsen

Mondhygiëniste

Mondhygiëniste

Jildau

Mondhygiëniste

Shabnam

Mondhygiëniste

Jildau

In 2014 ben ik afgestudeerd van de opleiding Mondzorgkunde. Als mondhygiënist kijk ik naar de verzorging van het gebit, het herkennen van tandvleesproblemen zoals parodontitis en het motiveren/begeleiden naar een gezonde mond.
Sinds juni 2015 ben ik werkzaam bij Tandartsenpraktijk Kloosterveen. Daarvoor heb ik in een andere groepspraktijk en een orthodontiepraktijk gewerkt.
Je kan mij ook tegenkomen bij de beugelcontroles. Wat ik leuk vind in de orthodontie is de eerlijkheid en de humor van kinderen en de vooruitgang die je ziet in de beugelbehandeling

Mondhygiëniste

Shabnam

Tijdens mijn opleiding Mondzorgkunde heb ik in 2022 stage gelopen bij Tandartsenpraktijk Kloosterveen. Na het succesvol afronden van mijn stage ben ik in dienst getreden bij Tandartsenpraktijk Kloosterveen en werk ik hier met veel plezier.
In mijn rol als mondhygiënist leg ik me niet alleen op het uitvoeren van professionele gebitsreiniging, maar richt ik me ook op het herkennen, behandelen en voorkomen van tandvleesproblemen. Het is voor mij belangrijk om mijn patiënten bewust te maken van het belang van mondgezondheid en hen te motiveren voor een goede mondverzorging. Ik probeer altijd mijn kennis met mijn patiënten te delen en hen passend advies te geven.

Tandartsassistentes

Preventie assistente

Amber

Preventie assistente

Ceryl

Tandartsassistente

Ilma

Paro preventie assistente

Janette

Preventie assistente

Jeannette

Tandartsassistente

Jolanda

Paro preventie assistente

Salina

Tandartsassistente

Kim

Tandartsassistente

Jennifer

Tandartsassistente

Romy

Preventie assistente

Amber

Sinds april 2020 ben ik werkzaam als preventie-assistente bij Tandartsenprakijk Kloosterveen. In 2012 ben ik afgestudeerd als tandartsassistente en in 2016 heb ik mijn opleiding tot preventie-assistente gehaald. Al vanaf het begin voelt deze praktijk als een vertrouwde plek waar ik mij nog verder kan ontwikkelen. Het werken met kinderen geeft mij veel voldoening en er voor zorgen dat iedereen een bezoek bij ons als meer prettig ervaart. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in mijn moestuin of op het water.

Preventie assistente

Ceryl

Tijdens mijn opleiding als tandartsassistent heb ik in 2019 bij tandartspraktijk Kloosterveen stage gelopen. Na mijn stage mocht ik gelijk blijven werken als assistente. Nu dat ik in de zomer van 2020 mijn diploma heb behaald, ben ik full time werkzaam in de praktijk als orthodontie en stoel assistent! Wij zijn een sterk vrouwen team, die altijd voor elkaar maar ook voor de patienten klaar staan! En daarom werk ik met veel plezier in de praktijk. Mijn ambities zijn om mij nog te ontwikkelen als preventie assistent.

Tandartsassistente

Ilma

Ik werk sinds 2001 als tandartsassistente in deze praktijk. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Ik ben in het vak “gerold” omdat ik indertijd iets zocht met meer regelmatige werkuren. Na alle jaren vind ik het werken met mensen, het iets voor ze kunnen betekenen, op het gebied van de mondgezondheid nog steeds het leukste aspect van mijn beroep.

Paro preventie assistente

Janette

Sinds 2004 ben ik al werkzaam in tandartsenpraktijk Kloosterveen. Op dit moment werk ik met veel plezier als paro-preventie assistente en ortho assistente.
In mijn vrije tijd hou ik van hardlopen en klussen in en om mijn huis.

Preventie assistente

Jeannette

Sinds januari 2003 ben ik werkzaam bij tandartspraktijk kloosterveen.
Ik ben begonnen als tandartsassistente. In 2007 heb ik de opleiding tot preventie assistente succes vol afgerond. Al snel daarna begon de praktijk met orthodontie en werd ik orthodontie assistente. Ik doe alles wat bij de verschillende beugels komt kijken en dat vind ik erg leuk om te doen. Ik houd van precies werk en zie het als een super leuke uitdaging om de beugels te plaatsen met als doel aan het eind van de behandeling een mooi resultaat! Ik ben erg geduldig en rustig en zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Het is toch prachtig als de patiënt met een glimlach de praktijk weer verlaat?

Tandartsassistente

Jolanda

Ik werk sinds 2015 in deze gezellige groepspraktijk, daarvoor heb ik 23 jaar gewerkt in een solopraktijk in Hoogezand.
Ik heb de overgang naar een groepspraktijk in het begin wel wat onderschat, en voelde me in het begin een assistente met helemaal geen ervaring, het is echt totaal anders maar al gauw daarna had ik mijn draai gevonden en heb ik het reuze naar mijn zin.
Ik werk 4 dagen per week aan de stoel waarvan 3 dagen bij Marsha en 1 dag bij Laura.
Wat ik nog steeds het leukste vind aan dit beroep is de grote afwisseling in behandelingen en de diversiteit aan patiënten die bij je in de stoel komen, ook doe ik altijd mijn best om de patiënt zich tijdens de behandeling op hun gemak te laten voelen en ze opgelucht en tevreden weer naar huis te laten gaan.

Paro preventie assistente

Salina

Paropreventie-assistente, in opleiding tot mondhygiëniste.

Tijdens de opleiding tandartsassistente heb ik in 2014 stage gelopen bij deze praktijk. Na afronding van mijn opleiding 2015 ben ik vervolgens in dienst getreden. In 2017 heb ik de cursus preventie-assistente gevolgd. Intern ben ik opgeleid voor beugelbehandelingen zoals afdrukken, beugels plaatsen en de beugelcontroles. Inmiddels heb ik ook de cursus Paropreventie-assistente gedaan. Omdat ik dit zo leuk vond heb ik besloten om de opleiding Mondzorgkunde te gaan volgen aan de Hanze Hogeschool in Groningen en hier ben ik nu druk mee bezig.  Helaas ben ik niet meer zoveel aanwezig in de praktijk maar als de studie is afgerond zal ik hier weer vaker te zien zijn!

Tandartsassistente

Kim

Sinds 2019 ben ik werkzaam als tandartsassistente. Ik ben begonnen in een éénmanspraktijk en werk sinds december 2021 bij tandartsenpraktijk Kloosterveen.
Met enthousiasme, betrokkenheid en aandacht voor de patiënt voer ik het vak van tandartsassistente uit.
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de tuin.

Tandartsassistente

Jennifer

Sinds november 2021 ben ik werkzaam als tandartsassistente bij Tandartsenpraktijk Kloosterveen.
Hiervoor deed ik de reguliere opleiding om tandartsassistente te worden, maar omdat ik graag direct in de praktijk wil leren ben ik gestart met de BBL opleiding.

Tandartsassistente

Romy

Sinds augustus 2023 ben ik werkzaam als tandartsassistente bij deze praktijk. Ik ben gestart met de BBL opleiding tandartsassistente omdat ik graag direct in de praktijk wil leren.
Ik werk met veel plezier bij tandartsenpraktijk Kloosterveen, waar ik mij verder kan ontwikkelen.
In mijn vrije tijd bezoek ik regelmatig concerten en vind ik het leuk om met vrienden en familie leuke dingen te doen.

Office

Office

Jacqueline

Office

Ria

Praktijk manager

Ellen

Office

Jacqueline

Ik werk met veel plezier sinds 2010 bij Tandartsenpraktijk Kloosterveen. Ik ben in 2008 in Assen komen wonen, samen met mijn man en dochter.
In Rotterdam, waar ik vandaan kom, heb ik vanaf 1991 tot 2007 gewerkt in de tandheelkunde.
De eerste jaren werkte ik als stoelassistente en de laatste jaren bij de balie.
We hebben een super leuk en enthousiast team wat het werk erg leuk maakt.

Office

Ria

In de zomer van 1988 ben ik begonnen als tandartsassistente in het centrum van Assen. Sinds oktober 2001 ben ik bij Tandartsenpraktijk Kloosterveen gaan werken en ruim 3 jaar later werd de balie mijn werkplek. Met veel plezier werk ik al geruime tijd met het gehele team en samen met mijn collega’s Grietje en Jacqueline en voeren we alle voorkomende baliewerkzaamheden uit.

Praktijk manager

Ellen

Ik werk sinds oktober 2001 in deze mooie, gezellige praktijk. Eerst aan de stoel en balie en de laatste jaren met veel plezier als praktijkmanager.
Hiervoor heb ik ook in andere praktijken in Drenthe gewerkt.
Ik vind het leuk om met ons team op een gezellige, professionele manier te zorgen dat iedereen op een goede manier wordt geholpen en met een “stralende” glimlach naar huis gaat.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en ben ik graag samen met familie en vrienden.

Tandtechnieker

Tandtechnieker

Rien Eijer

Tandtechnieker

Rien Eijer

In 1979 ben ik begonnen als tandtechnieker in Oosterwolde.
Sinds 2002 heb ik een eigen tandtechnisch laboratorium in Gorredijk genaamd Dentalis. Hier repareren we protheses en maken we gebitprotheses (ook op implantaten), frames, partiele plaatprotheses, anti-knarsplaatjes, retainers, kroon en brugwerk etc. In het bedrijf zijn 9 mensen werkzaam.

Naast het techniekwerk op het lab werk ik nog 3 ochtenden per week in 3 verschillende tandartsenpraktijken als KPT-er, onder andere op de maandagochtend in Tandartsenpraktijk Kloosterveen in Assen.
Wat mij zo aantrekt in dit vak is de afwisseling van het contact met de patiënten en het maken van de gebitsprotheses waarbij patiënten tevreden en blij de deur uitgaan.
In mijn vrije tijd vind ik fietsen en motorrijden leuk om te doen.

Kaakfysiotherapeut

Kaakfysiotherapeut

Willy Thio

Kaakfysiotherapeut

Willy Thio

Mijn naam is Willy Thio. In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool Groningen. Hierna heb ik in 2014 de masteropleiding tot manueeltherapeut afgerond aan de SOMT te Amersfoort. Mijn affiniteit voor nek-hoofd-kaakregio was geboren en ik heb vervolgens de masteropleiding tot orofaciaal fysiotherapeut in 2018 afgerond. Multidisciplinair samenwerken in de zorg is ontzettend belangrijk voor het leveren van de beste zorg voor de patiënt! Ik ben daarom ook blij dat Tandartsenpraktijk Kloosterveen in Assen dezelfde visie deelt. Ik ben hiernaast werkzaam bij SKS Fysiotherapie, een grote praktijk voor fysiotherapie/oefentherapie. We bieden met gedreven en gepassioneerde collega’s alle specialisaties binnen ons vak aan. In het dagelijks leven ben ik getrouwd en tevens vader van 2 kinderen en in mijn spaarzame vrije tijd loop ik graag hard of zit ik op mijn MTB of racefiets. Graag tot ziens in de praktijk!

 

We maken graag kennis met u!

Bent u nog geen patiënt?
Wij nemen op het moment weer nieuwe patiënten aan. U kunt ons bellen op 0592-461509

Afspraak makenAanmelden