Spoedbehandelingen

Bij een spoedgeval kunt u denken aan nabloedingen, ongevallen, zeer ernstige pijn en een dikke wang. Heeft u pijnklachten tijdens praktijkuren, dan adviseren we zo vroeg mogelijk te bellen voor een afspraak, zodat we u dezelfde dag nog kunnen behandelen. Dit kan op telefoonnummer 0592-461509. Belt u later op de dag, dan kunnen we u niet garanderen dat we u dezelfde dag kunnen helpen.

Avond & Weekend
Op werkdagen van maandag tot en met donderdag gaat vanaf 17:00 uur de spoeddienst in. Op vrijdag vanaf 17:00 uur start de weekenddienst. De weekenddienst is alleen bedoeld voor spoedgevallen. Klachten zoals tandvleesklachten, uitgevallen vullingen, losse kronen of noodkronen zijn géén spoedgevallen. Met deze klachten kunt u zich de eerst volgende werkdag melden bij uw eigen tandarts.

Kosten & vergoeding spoeddienst
De kosten van de spoeddienst zijn gelijk aan de reguliere behandelingen. Indien u geen patiënt bent bij onze praktijk, dient u wel direct de behandeling te betalen. Houd hier rekening mee wanneer u een afspraak maakt. Tijdens het weekend en in de avonduren wordt er een avond- en/of weekendtarief in rekening gebracht. Om terecht te kunnen bij de weekenddienst, dient u het volgende mee te nemen:

  • Uw zorgpas
  • Een geldig legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart)
  • Contant geld

Zijn uw klachten niet urgent? Wacht dan tot de volgende werkdag en neem contact op met uw eigen tandarts. Bespreek eventueel met de spoedtandarts of een spoedbehandeling noodzakelijk is.